Sadece Albanian / Shqip / Arnavutça listelendi!

Sureler:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
Falënderimi i takon All-llahut , Zotit të botërave !
الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!
الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Sunduesit të ditës së Gjykimit!
مَلِكِ يَوْمِ الدِّينِ
Ty të adhurojmë dhe prej Teje ndihmë kërkojmë!
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
Udhëzona në rrugën e drejtë!
اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ
Në rrugën e atyre ndaj të cilëve ke bekimin, e jo në të atyre që je i hidhëruar , dhe që kanë humbur !
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ